Audit onderneming

LeadService neemt uw onderneming onder de loep en bekijkt de statuten, de KBO-inschrijving, …

Audit onderneming door Leadservice

Wanneer wij uw ondernemingsnummer ontvangen, zorgen we voor de analyse van de inschrijving in de KBO
=> nazicht statuten (geldigheid mandaten, euro,..)
=> fouten of onvolledigheden detecteren met betrekking tot de activiteit, het vestigingsadres, het bedrijfsbeheer, de beroepskennis,…
Deze analyse is gratis. Als u naar aanleiding van de analyse bepaalde onjuistheden wenst recht te zetten of tekorten toe te voegen, kan LeadService deze uitvoeren, aan de gebruikelijke tarieven [door ons meegedeeld tijdens de analyse].

We kunnen er niet meer omheen: de KBO is een centraal gegeven geworden waaruit de fiscale, sociale en economische wetgever zijn informatie haalt.
Elke zelfstandige zou ondertussen wel reeds een ondernemingsnummer hebben, maar het is sterk aangeraden van dit nummer eens goed onder de loep te nemen en na te gaan of alle eraan gelinkte informatie wel up-to-date is.
Heel vaak zijn volgende foutieve zaken nog aanwezig:
– een verkeerd uitbatingsadres => waardoor de klant plots een aanslagbiljet ontvangt voor een adres waar hij niet meer gevestigd is (soms al sinds jaren), van de provinciebelastingen;
– het ontbreken van activiteiten => uw klant verhuurd zijn appartement aan de Belgische kust, maar heeft niet de activiteit van “verhuur van eigen onroerend goed” op zijn KBO staan: de fiscus kan de gemaakte kosten aangaande dit appartement verwerpen bij controle;
– het ontbreken van de nodige beroepskennis en eventueel ermee samenhangende activiteiten => wanneer een factuur van uw klant geprotesteerd wordt, zal de advocaat van de tegenpartij de factuur als niet-invorderbaar aanhalen bij de rechter, wegens het ontbreken van de vereiste beroepskennis en uitgevoerde activiteiten in de KBO , waarvoor de factuur uitgeschreven werd.
Ook zijn er door de wet procedurele sancties opgenomen ingeval van een gebrekkige inschrijving in de KBO.

De analyse is gratis. Als u naar aanleiding van de analyse bepaalde onjuistheden wenst recht te zetten of tekorten toe te voegen, kan LeadService deze uitvoeren, aan de gebruikelijke tarieven [door ons meegedeeld tijdens de analyse].

Raadpleeg hier het overzicht van onze diensten

Een zakenman die de statutaire zetel verplaatst naar een lege kamer. (verplaatsen)
Vennootschap

Maatschappelijke zetel verplaatsen

BTW eenheid aanvragen
BTW België

BTW eenheid aanvragen

Eori nummer belgie
Vergunningen aanvragen

Eori nummer België

Een groep zakenmensen die naast het woord opstarten ivm eenmanszaak oprichten
Eenmanszaak starten

Een eenmanszaak oprichten in België

Scroll naar boven

COLLECTIEVE SLUITING

Opgelet: ons kantoor is collectief gesloten en niet bereikbaar van 30 juli tot en met 7 augustus.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen aanbieden.