Over ons

Uw betrouwbare partners

Leadservice is uw gids doorheen uw bergen papierwerk

We opereren onafhankelijk van alle dienstengroepen en bieden daardoor een duidelijk en betrouwbaar advies, geïntegreerd in de totaalsituatie van de zelfstandige ondernemer.

Visie en Missie van LeadService?

LeadService streeft ernaar dé neutrale en betrouwbare partner te zijn voor boekhoudkantoren en zelfstandigen, gespecialiseerd in socio-economische formaliteiten.

Wij zorgen er voor dat de ondernemingen in regel zijn met de vestigingswetgeving, het sociaal statuut, vergunningen, vennootschapswetgeving, enzovoort. Zo kan elkeen zich richten op zijn core business: succesvol ondernemen.

We opereren onafhankelijk van alle dienstengroepen en bieden daardoor een duidelijk en betrouwbaar advies, geïntegreerd in de totaalsituatie.

LeadService verzorgt alle socio-economische administratie en wettelijke formaliteiten waarmee zelfstandige ondernemers in aanraking komen.
Door onze jarenlange ervaring begeleiden we u doorheen het kluwen van de wetgevingen. 

Een vrouw in een geruit overhemd glimlachend voor een witte achtergrond.

Stephanie Deprez

Met een opleiding consulent sociale wetgeving en vennootschapswetgeving, gecombineerd met 14 jaar ervaring in de sector, kan ik u met de nodige expertise bijstaan bij uw socio-economische verplichtingen.

Een man in een blauw shirt staat voor een witte achtergrond.

Niels Deprez

Met een opleiding KMO Management, gecombineerd met 9 jaar ervaring in de sector, sta ik u graag bij op een klantgerichte en gespecialiseerde wijze om u te begeleiden door het kluwen van de verschillende wetgevingen.

Scroll naar boven

COLLECTIEVE SLUITING

Opgelet: ons kantoor is collectief gesloten en niet bereikbaar van 30 juli tot en met 7 augustus.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen aanbieden.